Bemutatkozom

 

Parragh Zsuzsanna vagyok, Natúrkozmetikusként dolgozom. 14 éve ez a csodálatos szakma, a szépítés a szenvedélyem. Nagyon fontos számomra az egészségtudatos bőrápolásra felhívni a figyelmet, hiszen minden, ami a bőrünkre kerül az egészségünket is befolyásolja! Mindig a maximumra törekszem, igazi szívvel-lélekkel típus vagyok. Lételemem a segíteni akarás és hogy adhassak. Ezért nagyon boldoggá tenne, ha a segítségemmel neked is végre gyönyörűséges bőröd lehetne. Tudom milyen az, amikor mindent megteszel azért, hogy jobb legyen, de nem nagyon történik változás. Én is több, mint 15 évig szenvedtem a problémás bőrömmel. Talán emiatt is alakulhatott ki bennem a segíteni vágyás. Teljesen átérzem, hogy mennyire elveszítheted az önbizalmadat attól, ha bármilyen módon problémás a bőröd, és mekkora öröm, amikor végre helyrejön. Ezért én mindent megteszek a sikered érdekében. Rengeteg sikerélmény van már mögöttem, amiért nagyon hálás vagyok a vendégeimnek. Óriási boldogság számomra a bőr javulásán keresztül visszaadni valakinek az önbizalmát. Rendszeresen járok továbbképzésekre, nagyon érdekel minden újdonság, felvillanyoznak az innovációk, amivel még inkább segítségére lehetek a hozzám látogatóknak.

 

 

Szalonom, mint a nyugalom szigete

Saját szalonom kialakításánál nagyon fontos szempont volt, hogy igazi nyugalom szigetévé varázsoljam a vendégeim számára. Egy olyan hellyé, ahová jó érzés megérkezni, ahol jó megpihenni és megszépülni, és ahová még nagyobb öröm visszatérni. Szalonom a belváros szívében található, mégis teljes nyugalomban, diszkrécióban és exkluzív környezetben élvezheted a szépülésedre szánt idődet. Egyedüli vendégként mindig csak veled foglalkozom, hogy minden energiámmal rád figyelhessek. Ezzel is szeretném biztosítani számodra a tökéletes testi és lelki feltöltődést. Azt szeretném és végig arra törekszem, hogy igazi királynőként érezd magad nálam, hogy maximálisan kiélvezhesd az énidődet. Ha van kedved csatlakozz hozzám Facebook és Instagram oldalamon is, ahol fontos bőrápolási tanácsokkal, érdekességekkel és a kedvedet javító pozitív gondolatokkal szolgálhatok talán neked is.

 

 
Holisztikus szemlélet

Abban hiszek, hogy minden testi tünetünk a lelkünk üzenete számunkra. A vendéget, mint komplex egészet nézem, ezért nem csak a tüneteidre figyelek. Különösen fontos számomra, hogy jól érezd magad nálam, lelkileg is megújulva, feltöltődve és megszépülve távozz majd tőlem. Biztosítom a kellemes, lágy zenét és az aromaterápiát a tökéletes nyugalmad érdekében. A kezelések mindig személyre szabottan, a jelen állapotod és egyéni igényeid figyelembevételével történnek. Előtte mindent megbeszélünk, megnézem, hogy mi az, amire leginkább szüksége lenne a bőrödnek, amivel a legtöbbet hozhatjuk ki a kezelésből.

 

 

Otthoni bőrápolásodban is segítek

Nem csak a kezelések során, hanem az otthonodban is segítségedre leszek a bőrápolásban. Miért olyan fontos ez?    A sikered 80%-ban azon múlik, hogy otthon milyen termékeket használsz majd. Hogyan segítek? Ellátlak tanácsokkal, hogy mit és hogyan kellene majd otthon használnod, lépésről-lépésre. Hiszen a legjobb eredmény eléréséhez mindkettőnkre szükség lesz. Abban hiszek, hogy a legjobb eredményeket csak a káros anyagoktól mentes, extra magas hatóanyag tartalmú, 100 %-os tisztaságú, natúr- és bio kozmetikumokkal lehet elérni! Ezen felül is natúrkozmetikusként nagyon fontosnak tartom, hogy csak magas szakmai színvonalú kezeléseket és termékeket képviseljek és tanácsaimat megalapozott dermatológiai kutatásokra és eredményekre alapozzam.

 

 

Ne a márkában, a szakértelemben higgy!

Sajnos nagyon sok ismert és híres márka termékei tele vannak káros összetevőkkel. Ezért beleástam magam a hatóanyagok rejtelmeibe, megtanultam, hogy milyen anyagokat fontos mindenképpen elkerülni. Mik a bőr szempontjából különösen fontos hatóanyagok kívülről és belülről is, melyekkel a problémákat meg lehet szüntetni, hogy a bőr újra az egészséges formájában tündököljön. Amikor ezt a tudást átadom a vendégeimnek, megértik, hogy miért fontos ezeket elkerülni, és ekkor tapasztalataim szerint óriási pozitív változások történnek. Elkezdik használni a professzionális kozmetikumokat, az egyénileg számukra összeállított termékeket, és láss csodát, helyrejön a bőrük. Hidd el, hogy a legtöbb bőrproblémára létezik megoldás, így a tiédre is! Azt is tapasztalom, hogy az embereknek több, mint a fele sajnos nem tudja, hogy milyen bőrtípusba tartozik. Ezért a tüneteik alapján kezdenek el termékeket használni, amivel sok esetben inkább rontanak a helyzeten. Biztos te is tapasztaltad már, hogy hiába próbálod ki a legjobban hirdetett, márkás termékeket, egyszerűen nem akar megszűnni a problémád. Ez nagy valószínűséggel azért is lehet, mert nem tudod miket és hogyan kellene használnod. Ezért én végig veled leszek, hogy elérjük az általad legjobban vágyott eredményt.

 

Nagyon sok szeretettel várlak téged is és remélem bebizonyíthatom neked is, hogy lehet ezt szívből is csinálni.