Bemutatkozom

 

Parragh Zsuzsanna vagyok, Natúrkozmetikusként 14 éve ebben a csodálatos szakmában dolgozom. Sajnos én is sokáig szenvedtem a problémás bőrömmel, így tudom milyen az, amikor mindent megteszel azért, hogy jobb legyen, de nem nagyon történik változás. Teljesen átérzem, hiszen én is átéltem, hogy mennyire elveszítheted az önbizalmadat attól, ha bármilyen módon problémás a bőröd, és mekkora öröm, amikor végre helyrejön. Különösen fontos számomra az egészségtudatos bőrápolásra felhívni a figyelmed, hiszen minden, ami a bőrödre kerül az egészségedet is befolyásolja! Mindig a maximumra törekszem, igazi szívvel-lélekkel típus vagyok. Lételemem a segíteni akarás és hogy adhassak. Ezért nagyon boldoggá tenne, ha a segítségemmel Neked is végre gyönyörűséges bőröd lehetne. Rengeteg sikerélmény van már mögöttem, amiért nagyon hálás vagyok a vendégeimnek. Óriási boldogság számomra a bőr javulásán keresztül visszaadni valakinek az önbizalmát. Rendszeresen járok továbbképzésekre, konferenciákra, hiszen nagyon érdekel minden újdonság, felvillanyoznak az innovációk, amivel még inkább segítségedre lehetek talán Neked is.

 

 

                                                Szalonom, mint a nyugalom szigete

Saját szalonom kialakításánál nagyon fontos szempont volt, hogy igazi nyugalom szigetévé varázsoljam a vendégeim számára. Egy olyan hellyé, ahová jó érzés megérkezned, ahol jó megpihenned és megszépülnöd, és ahová még nagyobb öröm visszatérned. Szalonom a belváros szívében található, mégis teljes nyugalomban, diszkrécióban és exkluzív környezetben élvezheted a szépülésedre szánt idődet. Egyedüli vendégként mindig csak Veled foglalkozom, hogy minden energiámmal rád figyelhessek. Ezzel is szeretném biztosítani számodra a tökéletes testi és lelki feltöltődést. Azt szeretném és végig arra törekszem, hogy igazi királynőként érezd magad nálam, hogy maximálisan kiélvezhesd az énidődet. Ha van kedved csatlakozz hozzám Facebook és Instagram oldalamon is, ahol fontos bőrápolási tanácsokkal, érdekességekkel és a kedvedet javító pozitív gondolatokkal szolgálhatok talán Neked is.

 

                                                            Holisztikus bőrápolás

A holisztikus bőrápolás nem egy új kifejezés, ez valójában az életmód, az egészség és az egyensúly nagyon átfogó megközelítése. Ez a szemlélet azt jelenti, hogy valami egészét és nem csak annak egyes részeit tekintjük meg és kezeljük. A bőrápolás esetében a holisztikus megközelítés azt jelenti, hogy bőrünk egészségi állapota nemcsak a megfelelő bőrápoláson, hanem ennél sokkal többön múlik. Én abban hiszek, hogy minden testi tünetünk a lelkünk üzenete számunkra, ezért különösen fontos számomra, hogy jól érezd magad nálam, lelkileg is megújulva, feltöltődve és megszépülve távozz majd tőlem. Biztosítom a kellemes, lágy zenét és az aromaterápiát a tökéletes nyugalmad érdekében. A kezelések mindig személyre szabottan, a jelen állapotod és egyéni igényeid figyelembevételével történnek. Előtte mindent megbeszélünk, megnézem, hogy mi az, amire leginkább szüksége lenne a bőrödnek, amivel a legtöbbet hozhatjuk ki a kezelésből.

 

                                           Otthoni bőrápolásodban is Veled leszek

A professzionális kezelés elengedhetetlen része a megfelelő otthoni bőrápolási rutin kialakítása is. Ennek alapja a bőröd számára legtökéletesebb arclemosó, hidratáló krém és minimum egy hatóanyag koncentrátum, azaz szérum használata lesz. Nem maradsz egyedül ebben sem, bármikor kérdezhetsz majd tőlem.

Miért olyan fontos ez?

A sikered 80%-ban azon múlik, hogy a kezelések után, otthon milyen termékeket használsz majd. A kezeléseket kiegészítésként használjuk a tökéletes eredmény elérése érdekében. Képzeld csak el, hogy egy hónap alatt mekkora változásokat lehet elérni, ha azt vesszük alapul, hogy 30 nap alatt, naponta kétszeri – reggeli és esti – azaz 60 alkalommal fogod a megfelelő hatóanyagokkal ápolni a bőröd. Ezt ha tovább képzeled mi fog történni három, öt, hét hónap múlva? Igen, jól látod, így fogunk eljutni a célodig.

Hogyan segítek Neked?

A kezelés során átbeszéljük, hogy hogyan ápolod a bőrödet napi szinten. Általában ilyenkor kiderül, hogy hol volt a hiba idáig. Megbeszéljük, hogy van-e valamilyen egészségügyi problémád és beszélünk a vitaminok fontosságáról is. Hiszen belülről is kell táplálnod a bőrödet, csak úgy lehet szép és egészséges. Ezután, ha szeretnéd komplett Belico professzionális termékekből álló otthoni bőrápolási csomagot állítok össze Neked, pontosan a Te bőröd igényeinek megfelelően. A kezelés végén átbeszéljük, később pedig írásban is elküldöm Neked, ha kéred, hogy hogyan használd őket megfelelően. Én abban hiszek, hogy a legjobb eredményeket csak a káros anyagoktól mentes, extra magas hatóanyag tartalmú, 100%-os tisztaságú, natúr- és bio kozmetikumokkal lehet elérni! Ezen felül is Natúrkozmetikusként nagyon fontosnak tartom, hogy csak magas szakmai színvonalú kezeléseket és termékeket képviseljek és tanácsaimat megalapozott dermatológiai kutatásokra és eredményekre alapozzam.

 

                                          Ne a márkában, a szakértelemben higgy!

Sajnos nagyon sok ismert, híres és természetesnek mondott márka termékei tele vannak káros összetevőkkel. Ezért beleástam magam a hatóanyagok rejtelmeibe, megtanultam, hogy milyen anyagokat fontos mindenképpen elkerülni. Mik a bőr szempontjából különösen fontos hatóanyagok kívülről és belülről is, melyekkel a problémákat meg lehet szüntetni, hogy a bőr újra az egészséges formájában tündököljön. Amikor ezt a tudást átadom Neked, akkor Te is megtapasztalhatod, hogy mekkora különbséget jelent ez. Tapasztalataim szerint, a nők kb. 80%-a nem is tudja igazán, hogy milyen bőrtípusba tartozik, ezért nem a számára leginkább megfelelő termékeket használja. Te tudod? Igazából honnan is tudhatnád, ha szakember még nem mondta el Neked. A reklámok sajnos nem ezekről szólnak. Ami viszont talán még rosszabb, hogy olyan termékeket használhatsz, amik tele vannak káros összetevőkkel! Ezért fontos, hogy ne a márkának higgy, hanem kizárólag az összetevőknek! Különben kárba vész a sok pénz és energia, amit ebbe belefektetsz, és inkább csak ártani fogsz a bőrödnek. Te is tapasztaltad már, hogy hiába próbálod ki a legjobban hirdetett, márkás termékeket, egyszerűen nem akar megszűnni a problémád? Ezért vagyok én itt Veled, hogy ebben segíthessek Neked.

 

 

                                    Előre is hálás szívvel köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal.

                      Nagyon sok szeretettel várlak Téged és remélem bebizonyíthatom Neked is,

                                                                    hogy lehet ezt szívből is csinálni.