Esküvőre felkészítő program

Először is engedd meg, hogy szívből gratuláljak Neked!

 

Egy csodálatos nap előtt állsz, amelyről már biztosan kislány korod óta álmodozol.

Biztos többször elképzelted már, hogy milyen ruhában állsz majd az oltár előtt, hogy lesz-e fátylad vagy mégsem, hogy milyen helyszínen és hány fő előtt szeretnéd kimondani a boldogító igent. Az is meglehet, hogy nem először fogsz most férjhez menni.

Bármelyik is legyen, abban biztos vagyok, hogy a lehető leggyönyörűbb szeretnél lenni aznap.

 

Általában már egy évvel a nagy nap előtt elkezdődik a tervezés, szervezés, hogy majd minden tökéletes lehessen, ahogy megálmodtátok. A tervezésbe érdemes belevenni a szépségápolási lehetőségeket is, és kb. 3-4 hónappal előtte elkezdeni a kezeléseket. Sokkal több lehetőségünk lesz arra, hogy csodás bőrt varázsoljunk Neked, ha időben elkezdjük a kezeléseket.

 

Természetesen sok más lehetőség is van, ezért ne csüggedj, ha egy-két hónappal vagy csak egy-két héttel előtte jutott eszedbe, hogy szépülni szeretnél. Erre is van megoldás.

Ami biztos, hogy ha a bőröd nem elég ápolt és egészséges, akkor a smink sem fog úgy mutatni rajta.

 

 

Első lépésként jelentkezz be hozzám egy arckezelésre. Két órával készülj rá. A kezelés előtt megbeszéljük, hogy mennyi idő van még hátra az esküvődig és eszerint csinálunk Neked egy tisztító és/vagy szépítő kezelést.

A két óra alatt lesz lehetőségünk megbeszélni, hogy milyen az az eredmény, amire vágysz, ehhez milyen kezelések és mennyi idő szükséges még.

A tartós festéseket, a szemöldököd formázását és a gyantázásokat az utolsó héten, kb. 3-4 nappal az esküvőd előtt célszerű elvégeztetned.

Amennyiben én még nem igazítottam meg előtte egyszer sem a szemöldöködet, kérlek, hogy csináljunk egy próbát még előtte, hogy tökéletesen el tudjam találni számodra a formát és a színt.

 

Garantálom, hogy elérjük az áhított eredményt, hogy magabiztosan és sugárzóan állhass majd a reflektorfényben.

 

 

Ne felejtsük el, hogy ezen a napon nagy figyelem jut a vőlegénynek, az örömanyáknak és a koszorúslányoknak is, ezért Nekik is szükségük lehet egy kis bőrmegújításra, szemöldök formázásra, gyantázásokra.

 

Ajánld figyelmükbe Nekik is!

 

AJÁNDÉKKÁRTYA formájában akár lánybúcsúra ajándékként vagy nászajándékként is meglepheted a menyasszonyt és a vőlegényt egy kényeztető masszázzsal vagy egy masszázzsal egybekötött szépítő kezeléssel.

A nagy nap előtt és után is bármikor jól jöhet majd nekik egy kis felfrissülés és megnyugvás.