Aromaterápiás masszázs – Belico anti-aging masszázs rituálé

Az érintés szépítő-gyógyító ereje

 

A masszázs az egyik legélvezetesebb módja bőröd feltöltésének, tested ellazításának, a pihenésnek és ami talán a legfontosabb lelked megnyugtatásának. Hiszen, ha a lelked nyugodt és békés az a külső szépségedre is nagy hatással van.

Imádok adni, hiszek az érintés, ezáltal a masszázs gyógyító és szépítő erejében. Az érintés hiánya több lelki és testi problémát okozhat, mint azt elsőre gondolnád. A masszázs ezen hiány pótlásában is segíthet.

Az aromaterápia, a lágy, gyógyító zene mind abban fog segíteni Neked, hogy ellazulj, és ezáltal a lelked is megnyugodjon.

A speciális mozdulatok, a kényeztető masszázsvajak és a tápláló olajok hatására pedig feltöltődik a bőröd, a ráncaid kisimulnak, a bőröd tónusa jelentősen javul, ezáltal feszesebb lesz. Ezáltal kívülről is még sugárzóbb lesz a szépséged.

A masszázs során átmasszírozom az arc-nyak-dekoltázson kívül a csuklya területét is, hiszen itt tárolod leginkább a feszültséget. A fejed és a füleid is érintve lesznek, rengeteg idegvégződés található itt.

 

Végig arra törekszem, hogy a lehető legtöbbet adhassam Neked.

 

 
Belico Anti-aging masszázs rituálé

Miben más?

Bőrmegújító, energetizáló masszázs, vitalizáló, bőrhelyreállító hatóanyagokkal. Ha kényeztető megszépülésre vágysz, gyümölcssavas bőrmegújítással, vitamindús pakolás masszázzsal, aromaterápiával, anti-aging koncentrátumokkal.

A Belico masszírozható, A,B,C,E,F vitaminban gazdag, nedvességpótló és sejtmegújító maszkjának oligopeptidjei segítik a kollagén képződést és támogatják az azt körülvevő támasztó rostokat, lassítják az öregedés tüneteinek kialakulását. A citrusfélék illóolajától és a tiszta növényi olajoktól nem csak a bőröd, de a lelked is feltöltődik majd.

 

Kiváló ajándék ötlet, hogy nyugalmat és szépséget adhass szeretteidnek!

 

Ajándékkártya és bérlet árak:

  • Fél órás masszázs kártya:   4.000 Ft
  • 1 órás masszázs kártya:       7.000 Ft
  • bérletet tetszés szerinti alkalomra vásárolhatsz

 

Belico Anti-aging masszázs rituálé:

  • 9.000 Ft/1 óra
  • bérletet tetszés szerinti alkalomra vásárolhatsz

 

Te döntheted el, hogy hány alkalmat ajándékozol, csak az kerül feltüntetésre a kártyán.