Havi Belico akció

EBBEN A HÓNAPBAN A FÓKUSZBAN AZ ÉRZÉKENY BŐR! EZÉRT IGAZI MEGVÁLTÁS LEHET SZÁMODRA A MÁJUSI AKCIÓNK, HA FOLYAMATOS KIPIROSODÁSSAL KÜZDESZ ÉS MINDENRE NAGYON ÉRZÉKENY A BŐRÖD! A SPECIÁLISAN EZEKRE A BŐRPROBLÉMÁKRA KIFEJLESZTETT BELICO ANTI-POLLUTION CREME MEGVÁSÁRLÁSA MELLÉ AJÁNDÉKBA KAPSZ EGY BELICO CLEANSER III. MICELLÁS HABZÓ ARCTISZTÍTÓ GÉLT!
 
 
 
 
BELICO ANTI-POLLUTION CREME – ANTI-FOTOAGING EMULZIÓS ARCKRÉM+ COUPEROSA HATÓANYAGGAL:
Extra erős bőrvédő emulzió (a Lumicease™ és Silidine® erejével), mely antioxidáns pajzsként védi a bőrődet a káros környezeti hatásokkal és a fotoaginggel szemben. Innovatív couperosa hatóanyagkomplexe csökkenti a bőrpírt, aktiválja a bőrlégzést, ezáltal a bőröd egészséges kisugárzást kap. Könnyed 0-24 órás bőrápoló, mellyel eltudod kerülni az UV-sugárzás okozta pigmentfoltokat, ráncokat, pirosodást, illetve erősíteni tudod a bőröd védekezőképességét a speciális couperosa hatóanyaggal. Kifejezetten ajánlott a március-októberi időszakban!
 
 
 
 
+AJÁNDÉK: BELICO CLEANSER III. – MICELLÁS HABZÓ ARCTISZTÍTÓ GÉL:
Lágy, krémes habzású, finom textúrájú, illatmentes, micellás arctisztító gél bőrpuhító tulajdonsággal. Bőrbarát tenzidjei még a legérzékenyebb bőröknél is garantálják az alapos, de kíméletes tisztító hatást. Bátran használhatod a szemkörnyékeden is, akár a makacsabb smink eltávolítására is alkalmas.

 

 

 

AZ AKCIÓ MÁJUS VÉGÉIG VAGY A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES! ELŐRE UTALÁS UTÁN PÁR NAP ALATT MEGÉRKEZIK HOZZÁD. HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL VAGY AKÁR GLS CSOMAGPONTRA IS KÉRHETED!